27 september 2011

Meeting 26-9-2011

26 September 2011

Meeting over ons filmpje.

Vrijdag hebben we in Amsterdam rondgelopen en gekeken naar de gebouwen etc. Onderwerg spraken we Johnathan, die ook op het HKU zit, en aangezien hij op het dak van zijn Amsterdamse huis kan, gaan we hier over twee weekjes kijken (vrijdag 7 oktober) om gericht foto’s te maken om ons storyboard heen.

We spraken met muziekstudenten voor de muziek en sound voor ons filmpje. We hebben het concept voorgelegd en uitgelegd wat de bedoeling is.

We willen ze vroeg bij het concept betrekken, zodat hun muziek en onze beelden elkaar kunnen beinvloeden. Ons storyboard is aardig flexibel. Het begin en het einde gaat vast staan, maar de verschillende acties tijdens de achtervolging kan alle kanten op. We willen verschillende ideetjes in storyboard uitwerken en dan in de movingstoryboard een uiteindelijk resultaat maken wat de film wordt. Het uiteindelijke storyboard willen we samen met de muziekstudenten maken. Hun muziek en onze beelden moeten het uiterste uit het filmpje gaan halen.

Misschien zijn er leuke ideetjes voor geluid van hun kant, waardoor we besluiten andere beelden in ons storyboard te doen. En niet te vergeten, we kunnen op de ritme van de muziek gaan animeren, waardoor het filmpje nog aantrekkelijker zal worden.

Na deze bespreking met de muziekstudenten hebben we ons op de rolverdeling gericht. Omdat Hiromi mooie extreme beelden had gemaakt voor een eerste begin van het storyboard, heeft zij de taak gekregen om zich hier op te richten.

Kabo en Karlijn richten zich op de acties tussendoor. Uiteindelijk zullen deze beelden door Hiromi weer in het extreme getrokken worden, mocht dit nodig zijn. Kabo zal zich richten op de animatic.

Egbert adviseerde ons ook om goed onderzoek doen naar jongvolwassenen. Welke filmpjes kijken zij? We kunnen Yvonne en Dario hier om voorbeelden naar vragen.

Ook hebben we een agenda en een to-do-list gemaakt. Deze is nu tot twee weken ingevuld en zal verder worden ingevuld naar mate het project.

Planning relevant tot dusver:

28-9: Storyboard Begin en Eind: Hiromi

3-10: Storybaord shots uitkiezen en karakter design bepalen (in een meeting)

Meeting met groep (10:00)

Meeting met Klas (12:00)

Meeting met Muziekstudenten (13:00)

5-10: Karaktersheet en storyboard bekijken.

7-10: Animatic af en bespreken. Shots om te illustreren (dit om te presenteren

aan KLIK)

Op het dak bij Johnathan.


Voor de leader:

26-9: Karakter designs maken

27-9: Karakter loopjes voor leader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.